Nieuws

Tesla Roadster in de ruimte heeft 1e rit rond de zon afgerond

De roadtrip van Tesla's Starman verloopt goed. Met zijn Roadster legde Starman intussen al een volledige rit rond de zon af.

Ondertussen iets meer dan een jaar geleden, in Februari 2018 lanceerde SpaceX een Tesla Roadster in de ruimte. Vandaag heeft de wagen zijn eerste volledige rit rond de zon afgelegd met zo’n 298.579.694 kilometer op de teller, op het moment van schrijven. Je kan de Roadster live volgen via deze website.

Starman

Waarschijnlijk was je al lang vergeten waar de Roadster zich momenteel bevond. En terecht, want hij vliegt aan een snelheid van 1.453 km/u. En Starman stelt het goed. De dummy-pop werd mee in de Roadster gezet om de gehele lancering een meer menselijke look & feel te geven. De naam ‘Starman’ kon daarbij uiteraard niet ontbreken.

Roadtrip rond het heelal

De lancering van Starman in de Roadster bracht ongelofelijk knappe beelden met zich mee. Het leek wel alsof Starman zonder moeite aan een roadtripje begon naar de donkerste hoeken van het heelal. En dat tegen een snelheid waar geen enkele Tesla aan kan tippen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business