Nieuws

Microsoft onthult mogelijk nieuwe Surface op 2 oktober

Microsoft stuurde gisteren een uitnodiging voor een evenement op 2 oktober in New York City. Vermoedelijk voor een nieuwe Surface.

De Amerikaanse technologiewebsite The Verge plaatste gisteren een uitnodiging online. Daarin lezen we dat we 2 oktober 2019 alvast moeten vastpinnen in onze agenda. Het gaat mogelijk om een hardware-event waarbij Microsoft één of meerdere nieuwe Surface-apparaten zal onthullen.

Microsoft stuurt uitnodiging

Volgens The Verge zou het gaan om een Surface-toestel met twee schermen. Het Amerikaanse Microsoft zou al een tijdje werken aan een product onder de codenaam ‘Centaurus’ en men is ervan overtuigd dat na twee jaar het wel tijd is om een nieuw product te lanceren.

Volgens bronnen zou Microsoft het nieuwe product al getoond hebben op een interne meeting. Het ging toen wel nog om een prototype en is het dus niet duidelijk wat er juist zal onthuld worden op twee oktober.

2020

Van één ding zijn we wel redelijk zeker. Als het bedrijf van CEO Satya Nadella op twee oktober het nieuwe toestel met twee schermen lanceert, dan zal die pas ten vroegste vanaf  2020 beschikbaar zijn. Het draait echter niet allemaal rond ‘Centaurus’.

Vermoedelijk zal Microsoft naast een nieuw product ook zijn bestaande producten een update geven. Hopelijk krijgen de Surface Laptop en Surface Pro nu ook toegang tot USB-C en de Surface Go zou ook wel een verfrissing kunnen gebruiken.

Surface Laptop 2

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business