Syntra

Om mee te zijn in de digitalisering slaan Syntra AB en Thomas More Geel de handen in elkaar, zo komen ze tegemoet aan de digitale noden van bedrijven.

Advertentie

De digitaliseringsgolf verandert grondig onze manier van werken, stelt Syntra.  Jobs evolueren en digitale vaardigheden worden voor ieder van ons van levensbelang.

Bovendien tonen studies aan dat het aantal afgestudeerden in technische en wetenschappelijke onderwijsrichtingen tot een groeiend tekort aan ICT-personeel zal leiden, met mogelijk 30.000 openstaande vacatures tegen 2020.

Syntra wil digitale vaardigheden versterken

Syntra AB wil opleiding en bijscholing in digitale vaardigheden maximaliseren. Enerzijds wil het werknemers versterken in hun job en anderzijds KMO’s te upgraden met IT-kennis om concurrentieel te blijven. Voortaan kan er naast Antwerpen, Leuven en Mechelen ook in Geel cursus gevolgd worden op de site van de Thomas More Hogeschool.

Volgende cursussen worden in Geel aangeboden:

1 Business en IT: IoT voor technici
2 MS Office: OneNote, Excel
3 Netwerken: CCNA
3 Software development: React, PHP, Html, Python
4 Grafisch – Cad/Cam: Adobe (Indesign, Illustrator, Photoshop), Autocad, SketchUp

Hier vind je een overzicht van alle opleidingen in Geel.

“Met de eerdere sluiting van campus Turnhout, hadden wij geen opleidingsaanbod meer in de regio Kempen. Door de samenwerking met Thomas More vergroten wij opnieuw ons actieterrein en kunnen we aan cursisten in de Kempen de professionele context en infrastructuur van de Thomas More Hogeschool aanbieden.”

Stefan Van de Velde, Productmanager Informatica – Syntra AB

Krachten bundelen

“Net als Syntra AB vinden wij het belangrijk om IT-trainingen aan te bieden die inspelen op de huidige noden en knelpunten op de arbeidsmarkt. Door onze krachten te bundelen bieden wij de mogelijkheid om ons aanbod aan IT-opleidingen te verbreden waardoor we alumni, cursisten en bedrijven in regio Kempen nog beter kunnen ondersteunen”, zo verteld Kristof Nuyts in het persbericht.

 

Advertentie