Nieuws

Kobo lanceert waterdichte e-reader ‘Libra H2O’

Kobo zal vanaf 17 september een nieuwe waterdichte e-reader uitbrengen: de Libra H2O moet de Auro H2O opvolgen en kost 180 euro.

Kobo verkoopt vanaf 17 september de vernieuwde opvolger van zijn Auro H2O. De nieuwe 7 inch e-reader zal verkrijgbaar zijn in zwart en wit en zal maar 180 euro kosten.

Kobo Libra volledig waterdicht

Net zoals zijn voorganger en de duurdere Kobo Forma heeft de nieuwe Libra H2O een ipx8-rating. Dat wil zeggen dat de e-reader ook volledig waterdicht zal zijn en dat je het toestel tot zestig minuten twee meter onder water kan nemen. Gezellig onder water een hoofdstuk uitlezen, is voor de Libra H2O dus geen probleem.

Ook de Libra H2O krijgt net zoals de Forma de ComfortLight Pro verlichtingtechnologie. Een combinatie van witte en gekleurde leds moeten voor de perfecte leeservaring zorgen. Het is ook mogelijk om de schermkleur minder blauw in te stellen zodat je een meer natuurlijke – gele – kleur krijgt.

Specs

Verder draait de Libra H2O op een chip met één Cortex A9-kern en is uitgerust met 512MB ram en een flashgeheugen van 8GB dat uit te breiden is. De batterij heeft een capaciteit van 1200mAh en kan enkel worden opgeladen via micro-usb. Tot slot is de nieuwe e-reader voorzien van de laatste WiFi-standaarden zodat je gemakkelijk e-books op je reader kan downloaden.

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business