Nieuws

Apple TV+ beschikbaar vanaf 1 november voor 4,99 euro

Apple lanceert Apple TV+ wereldwijd vanaf 1 november voor maar 4,99 euro.

Apple TV+, de splinternieuwe videostreamingdienst van Apple werd zonet officieel aangekondigd door Apple. De dienst zal vanaf 1 november wereldwijd beschikbaar zijn en zal je 4,99 euro per maand kosten. Een schril contrast met Netflix of zelfs Disney+ waarvan de prijs al redelijk laag ligt. De streamingoorlog is dus wel degelijk begonnen, en de prijszetting is één van de grootste wapens. Wie wil kan zich nu al inschrijven om er als eerste bij te zijn op 1 november.

“4,99 dollar, this is crazy!” – Tim Cook, CEO Apple

Een leuke extra: als je vanaf november een nieuwe iPhone, iPad of Mac aankoopt, krijg je er één jaar gratis Apple TV+ bij.

Apple TV+ 1 jaar gratis bij aankoop van een iPhone, iPad of Mac.

De dienst start met nieuwe shows als SEE, For All Mankind, Dickinson en The Morning Show met onder andere Jennifer Aniston. De dienst zal beschikbaar zijn in de Apple TV applicatie voor iPhone, iPad, Apple TV zelf, iPod Touch, Mac en een heleboel andere platformen zoals tv’s van Samsung, LG & Sony. 

‘See’ is één van de nieuwe reeksen die exclusief op TV+ zullen te zien zijn. Het is een episch/apocalyptisch drama dat zich 600 ver in de toekomst afspeelt. Een virus heeft de gehele mensheid aangetast en ervoor gezorgd dat iedereen blind is. Die laatste is de kern van de serie, doordat de mensen blind zijn gaan ze op zoek naar nieuwe manieren om te overleven… Hieronder kan je de spannende trailer alvast bekijken.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business