iPhone 11

Vanavond stelde Apple zijn nieuwe iPhone 11 voor op het podium. Een krachtpatser met een redelijke prijs.

Advertentie

Vandaag onthult Apple zijn nieuwe reeks iPhones. Na de iPhone XR als populairste iPhone ter wereld introduceerde Tim Cook vanavond de iPhone 11 op het podium.

 

Beste iPhone ooit

Je kent het zinnetje ondertussen wel. Ook voor de iPhone 11 geldt dat. De nieuwe smartphone is beschikbaar vanaf 13 september en komt in zes verschillende kleuren. Verder heeft het toestel een dual camera waarvan het volledige ‘camera-eiland’ mee onder het glas zit. Een nieuwe 6,1 inch Liquid Retina Display met True Tone voor het beste scherm ooit. De camera’s krijgen een nachtmodus, 4K-ondersteuning en een verbeterde flitsfunctie.

iPhone 11
Beschikbaar in 6 verschillende kleuren.

Slofies

Twee camera’s betekent meer mogelijkheden. Apple introduceerde vandaag de ‘slofies’. Dat zijn selfies in slow motion. Verder zal er een wide camera en een ultra wide camera aan boord zijn om nog professionelere foto’s te nemen. Op die manier kan de iPhone 11 prachtige beelden in 4K schieten met verbeterde videostabilisatie.

Het dual-camerasysteem maakt het mogelijk voor gebruikers om gemakkelijk te switchen tussen de verschillende camera’s om in te zoomen. Verder biedt iOS 13 nieuwe en krachtige tools om video’s en foto’s beter en sneller te bewerken vanop je toestel.

A13 Bionic

Dat is Apple’s laatste en snelste chip ooit. Volgens het bedrijf zou het ook de meest krachtige chip ooit in een smartphone zijn en is de A13 tot 20 procent sneller dan zijn voorganger. De combinatie van de A13 en iOS 13 zorgen dat de iPhone 11 nog krachtiger is en dat technologieën als machine learning een eitje zijn, o.a. in games.

Batterij en prijs

En nu twee dingen die je heel graag wil weten. Als eerste de batterij, die zou tot meer dan een uur langer moeten meegaan dan zijn voorganger. Al dit leuks is verkrijgbaar voor 809 euro vanaf midden september. De prijs van deze iPhone ligt een stuk lager dan zijn voorgangers, desondanks het feit dat het best wel een krachtig toestel is. Vermoedelijk wil Apple zijn iPhone-verkoop weer boosten en legt het daarom zijn prijzen een stuk lager dan de concurrentie.

iPhone 11
De nieuwe iPhone 11 is volledig water- en stofresistent.

 

 

 

 

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here