iPhone 11 overtreft

Het is inmiddels een week na de lancering van de iPhone 11-serie, en de bestellingen zijn niet van de lucht. Met name de kleuren zijn enorm populair.

Met de presentatie van de nieuwe iPhones; de iPhone 11, de iPhone 11 Pro en de iPhone 11 Max, waren er veel enthousiaste reacties, maar ook was er kritiek. Met name over de cameraopstelling van de smartphone, die zou mensen met trypofobie (angst voor gaten) bang maken.

Donkergroen is populair

Al lijkt het er nu op dat de enthousiaste reacties overheersen, want de pre-orders op de iPhone 11 blijven maar binnenstromen. De interesse is zelfs boven verwachting, zo laat Apple-analist Ming-Chi Kuo weten aan 9to5Mac. De iPhone 11-serie was vanaf afgelopen vrijdag te pre-orderen en zal een week later, 20 september, in de verkoop gaan.  In een analyse meldt Kuo dat de voorverkoop een goede start heeft gemaakt afgelopen weekend. Met name de gekleurde versies zijn populair bij consumenten, de Apple-analist laat weten dat er een sterke vraag is naar de donkergroene versie, of ‘middernachtgroen’ zoals Apple het zelf noemt.

70 en 75 miljoen exemplaren

Volgens Kuo maken ook veel mensen gebruik van het inruilprogramma, waarmee je je oude iPhone in kunt ruilen voor de nieuwe iPhone 11. De analist verwacht dat er tussen de 70 en 75 miljoen modellen zullen worden verkocht. De verwachting is dat in het vierde kwartaal de groei gestaag gaan. Daarnaast denkt Ming-Chi Kuo niet dat de opgelegde importheffingen van 15 december doorgerekend zullen worden aan de consumenten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here