Nieuws

Netflix bemachtigt wereldwijde rechten Seinfeld

Netflix hengelt met Seinfeld een van de meest populaire shows aller tijden binnen. Helaas zullen fans wel nog even geduld moeten hebben.

Er is af en toe wat kritiek op het aanbod van Netflix. Waar de streamingdienst in het begin veel kijkers over wist te halen vanwege het uitgebreide aanbod aan bekende content, lijkt het alsof Netflix tegenwoordig de aandacht verschuift naar haar eigen creaties. Gelukkig weet de dienst af en toe toch vriend en vijand te verbazen door een topper in huis te halen. Seinfeld is een nieuwe grote titel die het binnen heeft gehengeld.

Netflix haalt Seinfeld binnen

De avonturen van Jerry (Seinfeld) in New York zijn inmiddels al grijs gedraaid op diverse televisienetwerken, maar het bingen van series gaat wat lastig met tal van reclames ertussen. Voor alle fans die oude tijden willen herleven schiet Netflix nu te hulp. Althans, nu; alle 180 episodes verschijnen pas in 2021 wereldwijd op het streamingplatform.

Tot die tijd lijken de rechten exclusief voor Amazon Prime. Deze streamingdienst is in de Benelux nog niet bij iedereen bekend, maar heeft toch enkele interessante series in zijn portefeuille. Zo ook The Grand Tour, de officieuze opvolger van het oude Top Gear. Ook Avatar en House M.D. zijn toch series die via andere kanalen vaak goed bekeken worden in de Benelux.

Meer over de serie

De wereldwijd bekende serie Seinfeld is bedacht en gemaakt door Jerry Seinfeld en zijn vriend Larry David. De verhaallijnen van de komedieserie zijn geïnspireerd door de levensverhalen van de heren zelf in New York. Jerry Seinfeld speelt zichzelf en ook onder eigen naam. Acteur Jason Alexander speelt George, een personage dat deels gebaseerd zou zijn op Larry David.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business