TechPulse weekoverzicht logo

In dit nieuwsoverzicht lees je de belangrijkste technologienieuwtjes van de voorbije week!

Advertentie

Ben je wat achterop geraakt met het technologienieuws de voorbije week? Of wil je nog even het belangrijkste nieuws opnieuw lezen? Dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de meest gelezen nieuwsartikelen van de afgelopen week.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

7 redenen om de iPhone 12 nu meteen te kopen

Nog niet zeker over de aankoop van de nieuwe iPhone 12? Dit zijn de beste redenen waarom je echt niet langer moet twijfelen.

Gevaarlijke bug gevonden in wachtwoordmanager LastPass

Populaire wachtwoordmanager LastPass kreeg te kampen met een bug. Hackers zouden echter geen misbruik hebben gemaakt van deze zwakte.

Huawei Mate 30 serie officieel: een nieuwe start?

De Huawei Mate 30 serie is zojuist uit de doeken gedaan in München. Vanwege het handelsverbod tussen de Chinese fabrikant en Amerikaanse bedrijven is het een verre van alledaagse lancering.

Update naar Windows 1903: alles wat je moet weten

Het moment is aangebroken waarop Microsoft eindelijk de Windows 1903 update aan het opdringen is. Wij zijn op onderzoek uitgegaan en bespreken hier de belangrijkste vernieuwingen.

OnePlus 7T Pro persafbeelding toont afwijkend design

Een nieuwe OnePlus 7T Pro persafbeelding laat niet alleen een nieuwe kleur zien. Ook het design is verrassend te noemen.

Smart-tv’s lekken persoonlijke informatie van televisiekijkers

Via smart-tv’s weten de technologiegiganten zoals Google, Facebook en Amazon wanneer je thuis bent. Dat is één van de onthutsende conclusies van onderzoek van een universiteit in Boston en Londen.

Google Assistant krijgt tweede stem in 9 talen

De virtuele assistent van Google, Google Assistant, wordt in 9 talen uitgebreid met een tweede stem.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here