Nieuws

Telenet verhoogt internetsnelheid en introduceert ‘All-Internet’ formule

In alle stilte heeft Telenet deze week de internetsnelheden van een deel van de abonnementen verhoogd. Internet Fiber 100 en 200 worden een All Internet-formule.

Vorige week nog greep de Vlaamse telecomoperator Telenet nog naast de overname van de Waalse operator VOO, maar Telenet zit niet stil. Deze week heeft het stilletjes de internetsnelheden van een heleboel abonnementen verhoogd en lanceerde het een nieuwe ‘All Internet’-formule, dat schrijft Tweakers vandaag.

Telenet verhoogt geen prijzen

Voor we eraan beginnen: Telenet hanteert geen hogere prijzen bij al deze vernieuwingen. Integendeel, je krijgt meer waar voor je geld. Dat gezegd zijnde, wat verandert er nu allemaal?

  1. Het Basic-Internetpakket heeft nu 100Mbit/s (voorheen 50Mbit/s) en een maximale uploadsnelheid van 10Mbit/s. Je betaalt voor het pakket nog steeds 28,31 euro. Ongewijzigd dus.

 

  1. De downloadsnelheid bij Wigo/Wigo Home wordt verhoogd van 200 naar 300Mbit/s en bij Wigo S en Wigo Home S van 100 naar 150 Mbit/s.

 

  1. De downloadsnelheid bij Yugo gaat van 200 naar 300 Mbit/s. Je kan nu ook kiezen voor Yugo S met een snelheid van 150Mbit/s met 10 GB mobiele data. Je betaalt dan 79 euro per maand voor Yugo S.

 

  1. De vierde verandering betreft Internet Fiber 100 en 200. Telenet heeft beide abonnementen ondergebracht onder één dak: All Internet. Bij All Internet krijg je een downloadsnelheid van 300Mbit/s en is er geen datalimiet. Dit alles krijg je voor de prijs van 54 euro per maand.

 

  1. De laatste vernieuwing is vooral interessant voor de ondernemers onder ons. Abonnees van Business Fibernet krijgen vanaf nu een downloadsnelheid van 240 naar 300Mbit/s en een prijsdaling van 82 naar 52 euro. Een verandering die we niet vaak zien bij operatoren.

Tadaam!

Telenet zit niet stil, zover is duidelijk. Eerder deze maand lanceerde het – ook in alle stilte – een nieuwe abonnementsformule Tadaam. Een abonnement met een draagbare box die je internet en tv levert zonder kabel. Een nieuwe manier van werken, zowel op product- als marketingvlak. De in Mechelen gevestigde telecomoperator liet amper een woord los over de nieuwe dienst. Op de website lijkt het ook alsof de dienst voornamelijk gefocust is op Franstalige markt. Bij het zenderaanbod staan La Une, La Deux en La Trois als eerste vermeld.

 

 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business