Nieuws

Apple macOS Catalina vermoedelijk beschikbaar vanaf 4 oktober

Op de Deense website van Apple lezen we dat Arcade, en daarmee ook macOS Catalina, vanaf volgende week vrijdag 4 oktober te downloaden zal zijn.

Althans als het van de Deense Apple-website afhangt. Die lijkt er namelijk op te duiden dat het nieuwe besturingssysteem van de iPhonebouwer vanaf volgende week, op vrijdag 4 oktober te downloaden zal zijn. Voor de zomer lanceerde het bedrijf op zijn jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC naast macOS Catalina ook iOS 13 en iPadOS. Die twee laatste zijn momenteel al te downloaden, iOS 13 kreeg al een vervroegde update naar 13.1 om een aantal belangrijke fouten zo snel mogelijk op te lossen.

Apple in Denemarken

Op de pagina van macOS Catalina op de Deense website lezen we dat Arcade voor Mac vanaf 4 oktober in de App Store zal te downloaden zijn. En voor Apple Arcade is ongetwijfeld macOS Catalina nodig. Volgens Tweakers was het MacRumors zelf die de verwijzing in de afbeelding terugvonden. Het klinkt misschien vreemd dat Apple een nieuwe OS zou uitbrengen op vrijdag, maar volgens MacRumors zou dat zeker niet de eerste keer zijn.

Apple in België

Als je bij ons of in Nederland naar de website surft staat die specifieke datum niet vermeld. Bij ons staat gewoon te lezen dat Arcade vanaf oktober beschikbaar is voor macOS. Het nieuwe mobiele gameplatform is intussen wel al beschikbaar voor iPhones en iPads met iOS13 en iPadOS. Je kan Arcade zelfs op je geliefde Apple TV afspelen. Je settopbox heeft dan wel minstens de laatste versie van tvOS nodig.

Vermoedelijk heeft het bedrijf in Denemarken een kleine fout gemaakt. Maar geen zorgen, vanaf volgende week is Catalina daar en kan je ook aan de slag met de wondere wereld van Arcade op je Mac.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business