Nieuws

Bollinger stelt nieuwe elektrische SUV en pickup voor

Bollinger Motors stelde gisteren de nieuwste versie van zijn B1- en B2-serie voor. Dit zijn een elektrische SUV truck en pickup truck, die qua design erg veel weg hebben van een Jeep.

Gisteren heeft Bollinger ons een betere inkijk gegeven in wat we mogen verwachten van de B1 en B2. Dit deed het via een livestream die kon bekeken worden op Facebook, Instagram en YouTube. Bollinger Motors is een Amerikaanse startup die al sinds enkele jaren werkt aan een volledig elektrische SUV en pickup truck. Deze krijgen de naam B1 en B2.

Bollinger Motors postte regelmatige updates van de productie en enkele teasers van de wagens op hun sociale media. Aangezien ze zelf de livestream voorstelde als de ‘offical reveal’, lijkt het er op at de wagens stilaan klaar zijn voor hun lancering. Als je de livestream gemist hebt maar je interesse is nu toch gewekt, de wagens kunnen op de website van Bollinger Motors bekeken worden. De foto’s zijn wel in zwart-wit.

Gelijkenis met Jeep

Wie foto’s van de Bollinger B1 bekijkt, een SUV truck, zal ongetwijfeld gelijkenissen met Jeep terugvinden. Ook de B2 pickup truck is in dezelfde stijl gebouwd. Van beide wagens kan op de website bovendien nog de volledige lijst specificaties bekeken worden.

Voorlopig moeten we het ook enkel met deze foto’s stellen. Een exacte lanceringsdatum of een kostprijs heeft Bollinger Motors nog niet bekend gemaakt. We weten ook nog niet in welke landen deze zal verschijnen. Ze kunnen al wel besteld worden op de website, zonder een voorschot te moeten betalen.

Bolling B1 SUV. Afbeelding: Bollinger Motors
Bolinger B2 Pickup. Afbeelding: Bollinger Motors

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business