Nieuws

Nieuwe hit op Netflix: No Te Puedes Esconder

Netflix
Netflix heeft met No Te Puedes Esconder een nieuwe hit te pakken in Europa.

Vanaf vrijdag 24 januari kan je op Netflix een gloednieuwe Spaanse serie bekijken: No Te Puedes Esconder. En als we de Spanjaarden mogen geloven heeft Netflix een nieuwe hit te pakken met deze nieuwe reeks. Om IMDb kreeg No Te Puedes Esconder al een score van 8,0 op 10.

Netflix in België

Het zou niet de eerste keer zijn dat Netflix goed scoort in ons land met een Spaanse serie. Reeksen als La Casa de Papel, Vis a Vis en Elite zijn al heel populair op Netflix in België. De nieuwe Spaanse thrillerserie zou wel eens de ideale opvolger kunnen worden.

De nieuwe serie is een opeenvolging van verschillende verhalen. Het hoofdpersonage is een verpleegster die probeert een nieuw leven op te bouwen in Madrid nadat ze weggevlucht is vanuit Mexico (weg van haar drugsverleden). Toch blijkt alles anders te lopen dan gepland.

Seizoen 1

Naast de voortvluchtige vrouw zien we ook een voormalig politieagent die nu werkzaam is als hitman, een politicus die een tweede relatie heeft en een fotograaf die iets met dode mensen heeft. We willen niet teveel verklappen.

Het volledige eerste seizoen is vanaf vrijdag 24 januari 2020 te zien op het videostreamingplatform. Voor wie wil kan je nu al een melding instellen om door het platform op de hoogte te worden gebracht.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business