Marshall vernieuwt zijn bestaande Major III met Google Assistant en tot 60 uur aan luisterplezier. Maar er is een reden dat je zoveel batterijduur krijgt.

Marshall, de Engelse audiogigant die we voornamelijk kennen van hun iconische versterkers, brengt op 16 oktober zijn nieuwe Major III Voice hoofdtelefoon uit. Deze week kwamen een aantal nieuwe details naar buiten zoals extra batterijduur en Google Assistant.

Marshall Major III Voice

Over het algemeen staat Marshall bekend voor audiotoestellen die goede kwaliteit bieden in vergelijking met de redelijk lage prijs. Vandaag voegt het merk tot 60 uur batterijduur toe aan zijn nieuwe hoofdtelefoon samen met Google Assistant.

Google Assistant kan je oproepen door simpelweg op een klein goud knopje te duwen. Het zou Marshall niet zijn als dat met een touchgebaar moest. Je kan Google Assistant oproepen om een ander liedje op te zetten, het volume controleren of je favoriete liedje nog eens opnieuw te beluisteren.

Marshall Major III Voice
Met een tik op het gouden knopje roep je Google Assistant op.

Batterij

Marshall claimt dus dat de Major III Voice tot 60 uur aan luisterplezier kan leveren. Wat echt enorm veel is. Natuurlijk moeten we die 60 uur in een bepaald perspectief bekijken. De hoofdtelefoon biedt namelijk geen actieve ruisonderdrukking. Die beperking maakt natuurlijk dat de audiofabrikant alles uit de batterij kan persen zonder daar veel voor in te boeten.

De Major III Voice is zoals vermeld beschikbaar vanaf 16 oktober in Europa voor de prijs van 169 euro.

Marshall Major III Voice
Een hoofdtelefoon met een zekere cultstatus.