Tip voor dit weekend: El-Camino, het 'vervolg' op Breaking Bad, staat sinds vandaag op Netflix.

We wisten al een tijdje dat hij eraan kwam, maar hoe zit dat nu met die Jesse Pinkman? Je komt het allemaal te weten in de langverwachte sequel van Breaking Bad. De nieuwe film staat sinds vandaag op Netflix. Je weet wat je te doen staat dit weekend.

De film duurt net iets meer dan 2 uur en Aaron Paul is uiteraard de hoofdrolspeler. Niet twijfelen, zet hem in je lijst en zorg dat je maandag het hele verhaal kan vertellen.

Walter White en Jesse Pinkman op Netflix

Breaking Bad vertelt het verhaal van scheikundeleraar Walter White (gespeeld door Bryan Cranston) die kanker heeft. Om zijn ziekte te kunnen betalen en zijn gezin te onderhouden gaat Walter opzoek naar een nieuwe manier om snel veel geld te verdienen. En daar is chrystal meth de ideale oplossing voor. Samen met een oud-leerling van hem, Jesse Pinkman, gaat hij met veel ups en downs aan de slag en zetten ze een heuse chrystal meth-onderneming op.

Breaking Bad is ongetwijfeld één van de betere/beste series van de afgelopen 10 jaar. De reeks geeft je vijf seizoenen kijkplezier waarvan het laatste seizoen in 2013 verscheen. Je zou zeggen dat het na vijf seizoenen welletjes is geweest. Niets is minder waar. De regisseur van Breaking Bad, Vince Gilligan, zorgde voor een vervolg: El Camino. Die film kan je nu al op Netflix bekijken.

Gerelateerde artikelen

Netflix België: De beste nieuwe series en films – Oktober 2019

Netflix brengt weer veel leuk uit in Oktober. Een nieuwe Peaky Blinders, Shrek en nieuw materiaal vanuit de Breaking Bad-productie. Dat en meer in oktober.