Gisteren heeft de Belgische start-up Earfy haar crowdfundingcampagne gelanceerd. Het Belgische Earfy ontwikkelde een gelijknamige app die conversaties ondertitelt voor doven en slechthorenden.

Er is meer bekend geworden over de opvolger van de Huawei P Smart 2019, de P Smart 2020 zou onder andere over een 48MP camera beschikken.

Advertentie

Eerder al gingen er geruchten rond dat Huawei bezig zou zijn met een nieuwe P Smart smartphone, maar echt details waren er nog niet. Tot nu toe.

 

48 MP camera

De opvolger van de Huawei P Smart 2019 is namelijk online gespot op de Chinese TENAA. Helaas gaat het niet om beelden van de nieuwe P Smart, maar om functies en specificaties van de smartphone. Zo zou de Huawei P Smart 2020 beschikken over drie camera’s aan de achterkant van het toestel waarvan een van 48 megapixel, een van 8MP en een van 2MP. Aan de voorkant zit een selfiecamera van 16MP en het scherm is een 6.3 inch Full HD+ resolutie display met een aspect ratio van 20:9. Het zou gaan om een OLED-scherm met een vingerafdrukscanner in het scherm. Hij draait op een 2,2GHz octa-core processor (waarschijnlijk onderdeel van de Kirin 810 chipset) en heeft en batterij van 4,000 mAh. Ook beschikt hij over 8GB aan RAM-geheugen en een opslag van 64GB of 128GB en die kun je eventueel ook uitbreiden met een micro-SD kaart. De smartphone verschijnt in twee uitvoeringen; zwart en groen.

Of Android 10 ook zal werken op de Huawei P Smart 2020 moet nog blijken. De P Smart 2019 werd vorig jaar december onthuld, dus de kans is groot dat het een december lancering wordt voor de P Smart 2020. We wachten het af.

Advertentie