Nieuws

Proximus trekt prijzen van verschillende abonnementen omhoog

Daar gaan we weer. Een nieuwe prijsverhoging in telecomland treft nu Proximusklanten. Hier vind je de nieuwe prijzen.

Na verschillende prijsverhogingen bij Telenet zal ook Proximus vanaf volgend jaar een prijsverhoging doorvoeren. Het gaat om een verhoging van gemiddeld 1 tot 2 euro, maar bij verouderde abonnementen blijkt dat soms meer te zijn.

Proximus Familus

De prijsverhogingen zijn aan het licht gekomen door een voetnoet onderaan. Bijvoorbeeld bij een Familus-abonnement staat onderaan in de voetnoot te lezen dat er een prijswijziging zal gebeuren met daarin een link naar desbetreffende nieuwe prijzen.

Zoals gezegd zal een hele waslijst aan producten en diensten een prijsverhoging krijgen. Bijvoorbeeld een Proximus Pack met internet en tv zal van 59 euro naar 60 euro stijgen. Een ander voorbeeld; de maandelijkse prijs van Proximus Familus en Tuttimus stijgt van 69 naar 70,50 euro. Van een psychologische drempel gesproken.

Vanaf volgend jaar

Ook verouderde abonnementen die tussen 2012 en 2016 gelanceerd werden worden duurder. Vaak gaat het om meer dan een euro per maand extra. Bijvoorbeeld bij het Start + TV abonnement zal je vanaf dan 54 euro betalen i.p.v. 52 euro. Heb je een combinatie van Internet Start met een telefoonaansluiting? Dan stijgt de maandprijs van 52 naar 55 euro.

Deze nieuwe prijzen lijken – vooral voor de oudere abonnementen – toch de moeite om uit te kijken naar een nieuw abonnement.

De nieuwe prijzen zijn hier terug te vinden.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business