Ericsson voorspelt in haar tweejaarlijks rapport dat er tegen 2023 3,5 miljard mobiele toestellen zullen verbonden zijn aan het Internet-of-Things. Die voorspelling is bijna het dubbele van wat het telecombedrijf in november nog voorzag.

Caviar goot de Apple Airpods Pro in een gouden laagje en vraagt er een stevige prijs voor.

Advertentie

De Airpods Pro van Apple zijn nog geen maand uit of het Russische Caviar heeft er al een luxe-editie van ontwikkeld. Indien je nog wat spaarcenten opzij hebt staan en goud je lievelingskleur is, zouden deze gouden Airpods wel eens voor jou kunnen zijn.

Apple Airpods Pro van goud

67.000 dollar, dat is de prijs die het Russische Caviar vraagt voor zijn gouden earbuds. Zowel de Airpods zelf als de bijhorende oplaadcase zijn voorzien van een gouden laagje. In de case zit het koninklijke logo van Caviar gegraveerd. Momenteel is de Golden Edition helemaal uitverkocht. Er blijkt dus wel degelijk een markt voor te zijn.

Volgens de website gaat het om 18 karaats goud. Bijna puur goud dus. Voor 67.000 dollar krijg je gratis levering, 1 jaar garantie en wordt je aankoop helemaal in orde gebracht door je persoonlijke medewerker van Caviar.

Apple Airpods Pro

Betaalbaar

De gouden Airpods zijn inderdaad allesbehalve betaalbaar. Maar wie toch graag de nieuwe earbuds van Apple in huis haalt kan dat al voor een stuk minder. Toegegeven, ze zijn niet van goud. Maar daar gaat het niet om. Al voor 279 euro kan je de nieuwe Airpods Pro te pakken krijgen. Wil je ook een inscriptie? Dat kan perfect en gratis bij Apple.

Apple Airpods Pro

Advertentie