Nieuws

Microsoft stelt Surface Earbuds uit naar volgend jaar

De verwachtingen die Microsoft eerder aangaf zijn nu bijgesteld. Van de kerstdagen van 2019 naar de lente van 2020.

Na de lancering dit najaar beloofde Microsoft dat zijn Surface Earbuds voor de feestdagen van 2019 beschikbaar zouden zijn. Die belofte bleek onhaalbaar en dus stelde het bedrijf zijn doelstellingen bij. De nieuwe Surface Earbuds zouden pas tegen de lente van 2020 te koop zijn.

Microsoft Surface Earbuds

Topman Panos Panay liet weten via een Tweet dat de computer- en softwaregigant meer tijd nodig heeft om zijn earbuds op punt te zetten. “Sommige dingen hebben meer tijd nodig dan gepland”, liet Panay weten.

De nieuwe earbuds zouden ongeveer 250 euro gaan kosten en zijn zo gemaakt dat ze een perfecte Office 365 integratie ondersteunen. Die integratie zorgt ervoor dat je de geroemde Office-apps nu ook met je Earbuds op verschillende manier kan gaan bedienen.

Draadloos

Intussen hebben draadloze earbuds de markt veroverd. Apple zit al aan zijn derde generatie met de Airpods Pro en Powerbeats Pro, Amazon lanceerde overlaatst de Echo buds en Google gaf de Pixel Buds een welgekomen update met een tweede generatie. Het is best jammer dat Microsoft de deadline voor de feestdagen niet zal halen. Zoals we allemaal weten had dit voor het bedrijf een mooie kans geweest om de verkoop van zijn draadloze earbuds te boosten.

Panos Panay liet buiten ‘Lente 2020’ niet meer los dan dat. Er is dus nog geen specifieke datum die aangeeft wanneer we de Surface Earbuds in de winkel kunnen halen.

Microsoft
De Surface Earbuds beloven een batterijduur tot 24 uur.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business