Nieuws

Apple iOS 13.3 brengt strenger ‘ouderlijk toezicht’ in laatste update van 2019

iOS 13.3 komt eraan. Vanaf 11 december zal je Apple toestel weer een heleboel nieuwe functies bevatten waaronder een strenger ouderlijk toezicht.

Nog voor het einde van het jaar zal Apple zijn golfslag aan updates doorzetten. Door een nieuwe pagina op de website van de Vietnamese provider Viettel weten we dat de release van Apple iOS 13.3 verstrengde mogelijkheden voor ouderlijk toezicht meebrengt.

Apple iOS 13.3

De update voor iOS (en een kleine watchOS 6.1.1 update) zou er deze week moeten komen. Vermoedelijk zal de update voor of op 11 december beschikbaar zijn. Concreet kunnen ouders er in de nieuwe update voor kiezen om bepaalde contacten in Schermtijd te beperken voor hun kinderen.

Zo beslis je als ouder met wie je kinderen specifiek contact kunnen leggen via telefoongesprekken, FaceTime en Berichten. Zo voorkom je nachtelijke gesprekken van je kinderen met hun vrienden of contacten die verkeerd aflopen.

Memoji

Ook voor de oudere garde zal er wat nieuws zijn. Wie niet van Memoji’s houdt zal die vanaf iOS 13.3 kunnen verbergen op het toetsenbord. Dat geldt vermoedelijk ook voor de iPadOS en tvOS-update. Verder zal de nieuwe software ook FIDO2-security ondersteunen waardoor je in bepaalde gevallen niet met een paswoord hoeft in te loggen.

De update zal geen drastische veranderingen zoals Deep Fusion in iOS 13.2 met zich meebrengen. Toch maakt elke kleine update een verschil waardoor het pakket steeds beter wordt.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business