Nieuws

OtterBox lanceert antibacteriële screenprotector voor iPhones

OtterBox maakt korte metten met al die bacteriën op onze smartphone displays. Een nieuwe screenprotector moet onze smartphones proper houden.

Het scherm van onze smartphone is vies. We dragen het toestel overal mee en gebruiken hem op alle mogelijke plekken. Dat betekent meteen ook dat je screenprotector of display een bron van bacteriën bevat die je wel eens letterlijk zuur kunnen opbreken. Ten slotte houden we onze telefoon dagelijks tegen ons oor en tegen ons mond. Tijd voor verandering dus, zo dacht ook OtterBox.

OtterBox antibacterieel

Het resultaat is een specifieke screenprotector voor iPhones waarbij OtterBox een technologie heeft geïmplementeerd die de wildgroei aan bacteriën moet stoppen. Bovendien zou de nieuwe screenprotector ook beter bestand zijn tegen krassen en putten.

“We gebruiken onze smartphones elke dag en nemen hen mee waar we ook gaan, inclusief badkamer en wc’, sprak CEO Jim Parke. “De nieuwe screenprotector gebruikt een exclusieve technologie die de groei van bacteriën onderdrukt waardoor je screenprotector hygiënischer blijft.

Specs

Helaas is het nog niet duidelijk wanneer het bedrijf de screenprotector op de markt wil brengen. Ook over eventuele verkoopprijzen werd nog niet gesproken. CEO Jim Parke zei enkel dat de nieuwe protector voor iPhone binnenkort verkrijgbaar zal zijn. OtterBox heeft nu al een speciale screenprotector maar nu komt daar dus ook het antibacteriële gedeelte bij.

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business