Nieuws

Filmic DoubleTake: gebruik meerdere camera’s tegelijk op je iPhone

Filmic Doubletake
Filmic lanceert met DoubleTake een app die toelaat om de verschillende camera's op je iPhone individueel te gebruiken.

Op het iPhone 11 lanceringsevent in september 2019 kregen we al een voorsmaakje te zien van de nieuwe functie die Apple in iOS openstelde om verschillende camera’s tegelijk te gebruiken.

Filmic DoubleTake

Met de nieuwe app van Filmic – die DoubleTake heet – kunnen gebruikers van bijvoorbeeld de iPhone 11 en 11 Pro individueel de verschillende camera’s bedienen en op een andere scene focussen. Op die manier wil Apple het gebruik van videotools op je iPhone meer aanmoedigen.

De video’s die je opneemt worden ook apart in een videofile gegoten. Zo kan je nadien bij het editen zelf kiezen hoe of wat. De nieuwe applicatie is zeer eenvoudig in gebruik en toont je gemakkelijk hoe je kan switchen tussen de verschillende camera’s.

Picture-in-picture

Het meest handige aan DoubleTake is de PiP-functie waarmee je op één scherm snel twee camera’s kan bedienen. Bijvoorbeeld voor de wide en ultra wide-camera. De functie reageert snel en heeft wat weg van het picture-in-picture gedeelte in FaceTime.

DoubleTake
GIF: The Verge.

Toestellen

DoubleTake is vanaf vandaag beschikbaar in de App Store en kan gedraaid worden op alle toestellen die iOS 13 draaien: iPhone XR, XS, XS Max, 11, 11 Pro en 11 Pro Max natuurlijk. De nieuwe functies werken het beste op de 11 Pro maar ook met twee camera’s is DoubleTake al een leuke extra.

Filmic DoubleTake
Apple lanceerde de nieuwe functie op het laatste hardware event in september 2019. Afbeelding: Engadget.

 

filmic doubletakefilmic proios 13iphone 11 promobielnieuwsontspanning

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bespaar tot 83% op Surfshark One

Bekijk prijzen