Nieuws

Jeep teaset in Super Bowl advertentie met onbekende e-Bike

Jeep e-Bike
Via een Super Bowl advertentie van autobouwer Jeep ontdekten we een nieuwe elektrische fiets.

Dat elektrische fietsen het goed doen wisten we al. Maar nu sprint ook autobouwer Jeep mee op die kar. Aan de hand van een Super Bowl advertentie kwamen verschillende media te weten dat het bedrijf werkt aan een off-road elektrische fiets.

Jeep e-Bike

Jeep e-Bike

De nieuwe e-Bike zal beschikbaar zijn vanaf juni dit jaar en heeft een autonomie van 65 kilometer op één batterijlading. Deze e-Bike is geschikt voor off-road en heeft daarom twee dikke 4.8” banden die elk terrein de baas kunnen.

Volgens Electrek is de e-Bike voorzien van een elektrische motor van Bafang die 1.6kW aankan maar volgens het medium zou Jeep de kracht in de motor verlaagd hebben om de druk en spanning op de ketting te verlichten. Verder is de fiets voorzien van premium remschijven van Magura of Tektro.

Zoals vermeld is de nieuwe elektrische fiets te koop vanaf juni dit jaar maar weten we niet hoeveel de autobouwer ervoor zal vragen. Aan de hand van de advertentie kunnen we wel opmaken dat het vooral de bedoeling is dat de e-Bike een soort gadget bij je wagen wordt. Zodat eigenaars van een Jeep kunnen blijven off-road gaan.

https://www.youtube.com/watch?time_continue=42&v=AnhzGUcENWo&feature=emb_title

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business