Mobirise geeft zelfs de leek de nodige tools om een eigen website in elkaar te boksen. De gratis software denkt daarbij ook aan mobiele bezoekers van je website in spe, dankzij responsief design.

MacStories ontdekte dat Apple Music een intelligente manier heeft gevonden om verschillende versies van een album te groeperen.


Dat ontdekte Frederico Viticci van MacStories. Vaak maken artiesten verschillende versies van één bepaald album. Het gaat dan om remasters, remixen, demo’s, deluxe edities met twee cd’s enzovoort. Om het gebruikers gemakkelijker te maken zet Apple Music die albums nu allemaal samen. Via de functie ‘Andere versies’ krijg je onder elk album vanaf nu alle andere versies van een bepaald album te zien.

Apple Music

Als voorbeeld gebruikt Viticci het album Transatlanticism van Death Cab for Cutie en je ziet meteen hoe het werkt. Zo krijg je ook de demoversie en het album dat speciaal gemaakt werd ter ere van hun 10e verjaardag te zien. Of zoek het album Led Zeppelin van de gelijknamige groep maar eens op, onderaan krijg je dan bij ‘andere versies’ de Deluxe Editie te zien. Best wel een handige functie vinden we.


Apple Music