K-Lite Codec Pack leert je computer om te gaan met bijna alle denkbare audio- en videoformaten.

Warren Buffett is na jarenlang trouw flip phone gebruik overgestapt op een iPhone. Je zou het ook verwachten van een miljardair met aandelen in Apple.

Warren Buffett is een hipster. In 2020, het jaar dat elke smartphoneproducent met een vouwbaar toestel lijkt te komen, heeft de miljardair eindelijk genoeg gehad van zijn trouwe flip phone. Buffett koos ter vervanging voor een iPhone 11, die hij wel nog steeds exclusief gebruikt om te bellen. Misschien wordt dat de nieuwste trend. 

Aandeelhouder van Apple

In 2019 werd Warren Buffett voor het laatst gespot met een Samsung Haven Flip, een smartphone van minder dan 30 euro. Recent besloot de succesvolle investeerder echter toch om over te stappen naar een nieuw toestel, namelijk een iPhone 11. Dat Buffett voor een Apple-smartphone koos is op zich niet verwonderlijk, hij is namelijk aandeelhouder van het technologiebedrijf en bezit zo 5,6 procent van de aandelen. 

Warren Buffett kocht iPhone niet zelf

In een quote aan CNBC liet Buffett weten dat hij het toestel wel niet zelf had aangekocht, maar er meerdere had gekregen van verschillende mensen, waaronder Apple CEO Tim Cook. Deze laatste probeert Buffett al jaren te overtuigen om een iPhone te gebruiken en lijkt daar nu eindelijk in geslaagd. Of dat wil zeggen dat Cook nu ook persoonlijk tech support zal moeten leveren aan Buffett, zoals hij in 2018 beloofde tijdens de The David Rubenstein Show, is niet meteen duidelijk. Aangezien de miljardair zijn nieuwe iPhone enkel lijkt te gebruiken om te bellen, zal dat waarschijnlijk wel meevallen. Buffett gebruikt trouwens ook een iPad, die hij gebruikt om research te doen en, uiteraard, de aandelenkoersen te volgen.