Nieuws

Demo van Final Fantasy VII Remake uit voor PlayStation 4

Nadat de demo eerder al eens was uitgelekt, is nu de definitieve versie uitgebracht voor de PlayStation Store.

Sinds vandaag kunnen liefhebbers van de beroemde gamereeks Final Fantasy de demo voor Final Fantasy VII Remake downloaden voor de PlayStation 4. Zoals de titel doet vermoeden, zal de game een remake zijn van de legendarische game Final Fantasy VII die al in 1997 uitkwam. De game zou wel niet het volledige verhaal bevatten, maar enkel het deel van het verhaal dat zich in de wereld van Midgar afspeelt. Er lopen geruchten dat er nog episodes zouden volgen, maar dat is voorlopig enkel maar een gerucht.

De game is ondertussen al enkele keren aangekondigd en weer uitgesteld. Al sinds 2015 weten we dat de game er ooit zou komen. Maar toch heeft het nog jaren geduurd vooraleer de nieuwste Final Fantasy het levenslicht zal zien. Recent werd de releasedatum weer uitgesteld door Square Enix dat de game ontwikkelt. Aanvankelijk zou de game morgen uitkomen, maar dat werd verlaat naar 10 april.

Demo was al uitgelekt

De demo zal voor heel wat gamers misschien weinig nieuws bevatten. Eind vorig jaar lekte de demo immers al eens onbedoeld uit. Gamers wisten toen via valse IP-adressen een bestand te bekomen die de demo bevatte en heel wat nieuwe content zoals muziek bevatte. De demo was niet meer dan een tutorial die gamers door het eerste hoofdstuk gidst.

Fans van de reeks kijken al lang reikhalzend uit naar de game. Het heeft dan ook niet lang geduurd totdat de eerste walkthroughs en reviews van de demo her en der op het internet verspreid werden. Die zijn over het algemeen ook zeer lovend over de demo, wat de hype enkel maar zal doen toenemen.

 

final fantasy viiplaystation 4

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Korting bij Dreame!

Korting bij Dreame!

Bekijk de deals