Nieuws

Beschilder Google met deze easter egg

Wil je Google een kleurtje geven? Dat kan met deze originele easter egg!

Google staat bekend om de verborgen easter eggs die het af en toe eens in zijn zoekmachine inbouwt. Voor gebruikers is het altijd zeer leuk om die te ontdekken, en eens dat gebeurd is, gaan ze vaak ook als een vuurtje rond op sociale media.

De nieuwste easter egg die Google vandaag introduceerde, is ter ere van het festival Holi-Phagwa dat vandaag en morgen plaatsvindt in India. De Indiërs vieren dan het nakende begin van de lente, de overwinning van het goede op het kwade, en het is ook nog eens een goed excuus om Nieuwjaar te vieren. De traditie luidt dat de feestvierders elkaar volkladden met verf.

Schilder Google

Google brengt de spirit van het festival tot bij iedereen in de woonkamers. Als je via de zoekmachine googelt naar het Holi festival, dan krijg je rechts in de informatiekader mandjes met gekleurd poeder te zien. Klik ja daarop, dan zal er opeens een blauwe vlek op je scherm verschijnen. Vanaf nu is je cursor een schilderspenseel geworden en kan je overal op je scherm gekleurde vlekken maken. Laat je creatieve ziel dus maar eens los om Google in een nieuw kleurtje te steken!

Leef jezelf maar eens goed uit!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business