Nieuws

Lime haalt deelsteps van straat in Italië, Spanje en Frankrijk

deelstep Lime
Lime haalt in Italië, Spanje en Frankrijk zijn deelsteps van straat. De dienst roept daarbij op om zoveel mogelijk binnen te blijven.

Lime haalt in alle Europese landen die momenteel in lockdown zijn hun deelsteps van straat. Specifiek zal je in Italië, Frankrijk en Spanje dus geen elektrische steps meer vinden. Ook in de Amerikaanse staten Californië en Washington zal je als gevolg van de corona-pandemie geen deelsteps meer vinden. 

De drie landen en twee staten zijn enorm hard getroffen door het coronavirus en niet-essentiële verplaatsingen zijn er momenteel niet meer toegestaan. Lime vindt dan ook dat zij als bedrijf moeten bijdragen aan het respecteren van de vele maatregelen tegen de verspreiding van het virus en pauzeren daarom hun diensten. 

“Net zoals jullie maken wij ons zorgen om onze geliefde steden waarin we ons thuis voelen, de mensen die we er dienen en onze collega’s. Deze steden graag zien betekent dat we hen ook moeten beschermen en daarom gaan we onze dienstverlening pauzeren,” schreef Lime in een persbericht

Lime geeft voorbeeld

Lime is daarmee de eerste leverancier van deelsteps die deze actie neemt. Bird, Kiwi of zelfs Uber en Lyft blijven voorlopig diensten aanbieden, al wordt er enorm hard ingezet op hygiënische maatregelen. Deelsteps worden vaker schoongemaakt en er wordt opgeroepen dat bestuurders zichzelf beschermen door handschoenen te dragen. 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business