De nieuwste versie van ESET NOD32 Antivirus, ESET Internet Security en ESET Smart Security Premium biedt versterkte meerlaagse bescherming, verbeterde IoT-beveiliging, productreferentie en een nieuwe beveiligingsrapportfunctie worden vandaag vrijgegeven. Om hun constant verbonden apparaten te beschermen kunnen gebruikers nu vertrouwen op de beste balans tussen snelheid, detectie en bruikbaarheid die door meerdere testinstanties wordt erkend.

Advertentie

Er wordt voorspeld dat er tegen 2025 wereldwijd meer dan 75 miljard apparaten verbonden zullen zijn (over 75 billion connected devices worldwide) – van smart home apparaten tot e-health gadgets – wat een reële bedreiging voor cybersecurity vormt. Naarmate meer verbonden apparaten in het dagelijks leven worden geïntroduceerd, neemt het aantal gedeelde persoonlijke en gevoelige gegevens toe, alsook het aantal toegangspunten tot netwerken.

“Hackers zullen de toename van het aantal apparaten met internettoegang in hun voordeel gebruiken en precies daarom kunnen gebruikers het zich niet veroorloven om beveiligingsmaatregelen te negeren. De toevoeging van IoT-bescherming aan de ESET productsuite voor thuisgebruikers betekent dat ESET klanten veilig zullen  zijn in de wetenschap dat hun apparaten en thuisrouters, goed zijn beveiligd, “zegt Matej Krištofík, Product Manager bij ESET.

Om al deze bedreigingen te bestrijden kunnen gebruikers, net als voorheen, kiezen uit ESET NOD32 Antivirus voor basisbescherming, ESET Internet Security  met extra beveiligingslagen bovenop de standaard anti-malwareoplossing, en ESET Smart Security Premium voor gebruikers die op zoek zijn naar de meest geavanceerde beveiliging en functies. Dit omvat technologieën zoals wachtwoordbeheer en bankbescherming.

Ontworpen op machine learning en drie decennia aan kennis (Built on machine learning and three decades of knowledge) – werken alle ESET-producten onopgemerkt op de achtergrond. Het belangrijkste aanbod biedt gebruikers comfortabel en supersnel scannen zonder impact op het besturingssysteem of hun ervaring.

“Onze producten werden ontworpen om een ​​voordeel te bieden ten opzichte van native Windows-bescherming en om gebruikers te laten zien hoe een meerlagige cyberbeveiliging de moeilijkste bedreigingen kan aangaan”, aldus Krištofík.

De nieuwste versie biedt niet alleen nieuwe functies maar ook verbeteringen aan bestaande functies, waaronder:

·       Productaanbeveling (verwijzing) – een nieuwe functie die alle ESET-gebruikers een optie geeft om het product aan familie of vrienden aan te bevelen. Proefgebruikers worden beloond – één verwijzing van een vriend is gelijk aan een extra maand gratis bescherming.

·        Veiligheidsrapport – biedt gebruikers een overzicht van wat de ESET-oplossing actief detecteert, blokkeert en op de achtergrond reduceert, terwijl de computers van gebruikers soepel en zonder enige prestatievertraging doorwerken. Gebruikers kunnen kiezen uit vijf vooraf ingestelde items op basis van door de gebruiker opgegeven prioriteiten en krijgen inzicht in andere functies, zoals beveiligde gegevens, wachtwoordbeheer, antidiefstal of ouderlijk toezicht.

·       Verbeterde installatie – gebruikers besparen tot 40% op de installatietijd op basis van de instellingen van het apparaat. De installatie van nieuwe ESET-producten duurt nu slechts enkele seconden.

·       Aangesloten thuismonitor – stelt gebruikers nu in staat om op een router aangesloten smart toestellen te testen op kwetsbaarheden zoals zwakke wachtwoorden en stelt mogelijke oplossingen voor. Het biedt gebruikers ook de mogelijkheid om te scannen op poortkwetsbaarheden, bekende firmwarekwetsbaarheden, kwaadaardige domeinen, zwak of standaard routerwachtwoord en malware-infecties.

·       GDPR-conformiteit – alle ESET-producten voldoen aan GDPR. De nieuwste oplossingen van ESET zijn beschikbaar vanaf 23 oktober. U kunt meer informatie vinden op de speciale bestemmingspagina hier.

De nieuwste oplossingen van ESET zijn beschikbaar vanaf 23 oktober. U kunt meer informatie vinden op de speciale bestemmingspagina hier.

Advertentie