Proximus

Omdat de overheidsmaatregelen verlengd werden tot 19 april, zal Proximus zijn vernieuwde aanbod ook mee verlengen tot die datum.

Klanten van Proximus kregen vandaag een sms met de fijne mededeling dat de extra initiatieven van de telecomoperator worden verlengd tot 19 april. Toen de federale overheid op 13 maart zijn strenge maatregelen aankondigden om de verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, kondigde de grote telecomoperatoren Proximus, Telenet en Orange alle drie een initiatief aan om hun klanten tijdelijk meer data te geven tot en met 3 april.

Inmiddels weet je dat de regering de maatregelen verlengd heeft tot minstens 19 april, en een eventuele verlenging tot 3 mei ligt al op tafel. Proximus besluit om het voorbeeld van de regering te volgen en heeft ook zijn aanbod verlengd tot 19 april.

Onbeperkt bellen en internet

Wat houden die ‘extraatjes’ nu juist in? Je kan het overzicht vinden op de website van Proximus, maar om het makkelijk te maken, sommen we het in dit artikel even op:

  • Als internet-klant krijg je ongelimiteerd internet bij je thuis.
  • Heb je een vaste telefoonlijn? Dan bel je tot 19 april onbeperkt naar alle vaste nummers.
  • Als mobiele klant (met uitzondering van de prepaidklanten) bel je onbeperkt naar alle vaste lijnen en krijg je ook in april 10 GB extra mobiele data.
  • Nieuw in april is dat elke tv-klant toegang krijgt tot een gratis selectie van verschillende films op aanvraag voor jong & oud in de ‘video on demand’ -catalogus in de sectie “Speciaal voor de hele familie!”. De selectie van films is de volgende: Maya 2, Pippi Langkous, Turist, A Bigger Splash, FC De Kampioenen, Against the wild en Drive.

Daarnaast blijven ook nog een paar betaalzenders gratis tot 19 april. Dat zijn Pickx Live waar concerten kunnen bekeken worden en Studio 100 Hits. De zender Movies & Series verdwijnt na vandaag uit het gratis aanbod.

We volgen of andere telecomoperatoren ook hun acties zullen verlengen. Kreeg je daar een bericht over? Laat het ons gerust weten!

Gerelateerde artikelen

Proximus rolt eerste 5G-netwerk uit in 30 gemeenten

De introductie van 5G in België zat lang in een politieke impasse, maar Proximus lanceert morgen een beperkte versie van zijn netwerk.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here