De langverwachte laatste vijf afleveringen van de cartoon Rick & Morty zullen vanaf 3 mei te zien zijn. Of was het een 1 aprilgrap?

Advertentie

Wie de animatieserie Rick & Morty volgt, is hoogstwaarschijnlijk al een tijdje aan het uitkijken naar de laatste afleveringen van het vierde seizoen. De eerste vijf afleveringen werden in november en december van vorig jaar uitgezonden. Maar op de seizoenfinale was het nog even wachten.

Enkele dagen geleden verraste Adult Swim, een filmproductiemaatschappij die niet zo kindvriendelijke cartoons maakt, met de release van een gloednieuwe Rick & Morty aflevering. Echter ging het om een speciale en kortere aflevering genaamd ‘Samurai Shogun’, een parodie op de cartoon Samurai Jack, een andere creatie van Adult Swim.

3 mei

Werd deze special uitgebracht om ons ongeduld te sussen? Blijkbaar niet, want Adult Swim had nog meer verrassingen in petto voor de fans van hun bekendste cartoon. Op dinsdagavond werd op YouTube een nieuwe trailer gelanceerd die de laatste vijf afleveringen aankondigt. Die worden ‘The Other Five’ genoemd. In de trailer wordt zelfs al meteen een officiële datum gegeven wanneer de eerstvolgende zal worden uitgezonden, namelijk 3 mei. Nog even wachten dus!

Omwille van spoilers gaan we niet te diep op de inhoud van de trailer ingaan, maar de clips in de trailer bouwen in ieder geval verder op wat we in de eerste afleveringen van het vierde seizoen te zien kregen. Die zaten weer bomvol absurde humor zoals we dat van Rick & Morty gewend zijn. Het is dus zeker uitkijken hoe de serie ons nog in zijn laatste afleveringen kan verrassen.

De timing van de aankondiging is zo rond 1 april altijd wel een beetje verdacht. Alles ziet er wel zeer officieel uit, maar worden we hier toch niet in de maling genomen? Rick & Morty is in het verleden al wel eens vaker origineel omgesprongen met 1 april. Zo ging het derde seizoen in 2017 uitgerekend op 1 april in première. En dat was toen geen aprilgrap.

Advertentie

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here