Nieuws

Telenet biedt workout-sessies aan

Om toch fit en gezond te blijven tijdens de lockdown, gaat Telenet via Play Fit een reeks korte work-out sessies aanbieden aan haar klanten.

Telenet heeft haar digitaal televisieaanbod uitgebreid met Play Fit, een zender waarop (voornamelijk korte) workout-sessies uitgezonden worden. Play Fit bestond eigenlijk al sinds 16 maart, maar was tot op heden enkel beschikbaar voor klanten die de allernieuwste decoder hadden. Nu biedt Telenet de workouts aan al haar klanten aan. Dat doen ze onder het motto #SamenErdoor, een campagne waarmee de telecomprovider enkele extraatjes aanbiedt tijdens de lockdown.

Het aanbod bestaat voorlopig uit een dertigtal video’s. Die werden allemaal ontwikkeld door personal trainers. Zelfs Ingeborg heeft een eigen reeks op Play Fit, genaamd ‘Iedereen Yoga’. Het kanaal is gespecialiseerd in korte workouts, die gemiddeld zo’n 10 minuten duren.

Goed voor de gezondheid

Volgens de personal trainers die meewerkten aan Play Fit, zijn zulke korte workout-sessies heel goed voor zowel de fysieke als de mentale gezondheid. Tijdens de lockdown is er ook een opvallend hoge interesse in zulke korte oefeningen. Het is voor veel mensen een manier om toch wat in beweging te blijven, en er is nu eenmaal meer tijd in de agenda vrijgekomen om wat te sporten. Daarnaast is het een goede manier om de stress even opzij te zetten.

Telenet speelt daar handig op in door de workouts bewust eenvoudig te houden. Daarmee wil het bedrijf een sportaanbod aanbieden waar iedereen wel iets vindt. Speciaal materiaal is er zeker niet voor nodig.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business