Nieuws

The Simpsons pakken uit met unieke couchgag

Ieders favoriete Amerikaanse gezin The Simpsons kan ook vanuit hun luie zetel de wildste avonturen beleven.

Wie de animatieserie The Simpsons kijkt, is vast en zeker vertrouwd met de term ‘couchgag’. De couchgag is een terugkerende grap aan het einde van de intro die al dateert van de begindagen in 1990. Doorheen de jaren werden ze steeds creatiever en creatiever, en is Homer die door de rest van zijn gezin uit de zetel geduwd wordt al lang niet meer voldoende.

Ondertussen zijn The Simpsons al aan hun 31e seizoen toegekomen. Je zou denken dat de inspiratie voor couchgags stilaan wel op is. Maar niets is minder waar: voor de aflevering die zondag uitgebracht wordt, overtroffen de animatoren zich met iets dat ze nog nooit eerder deden. De clip kan al bekeken worden op YouTube.

VR-headsets

The Simpsons kunnen als geen ander inspelen op de actualiteit. Voor deze couchgag, die de naam ‘The Extremesons’ kreeg, blijft ons favoriete gezin voor de verandering dan ook eens allemaal binnen. Normaal gezien is dat geen enkel probleem voor Homer zolang de televisie aanstaat, maar de drang om avonturen te beleven wordt zelfs hem te sterk. Ze zetten dan allemaal maar een VR-headset op om iets extreem te doen. Homer springt uit een vliegtuig, Marge is aan het surfen, Bart waagt zich aan snowboarden, Lisa duikt met walvissen en Maggie rijdt met haar driewieler door de lege straten van Springfield.

Wat natuurlijk het meeste opvalt, is de animatiestijl. De warme, kleurrijke stijl is vervangen door donkere kleuren en hoekige, abstracte beelden. Je ziet The Simpsons zoals je ze nog nooit eerder zag. Het is even wennen, maar het is ongetwijfeld één van de meest unieke intro’s uit de geschiedenis van de reeks.

Kan je niet genoeg krijgen van de couchgags? In deze video zie je ze allemaal van seizoen 1 tot en met 30!

https://www.youtube.com/watch?v=d2NTcS6nkUY

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business