Nieuws

Bol.com is beste webshop van Nederland

Bol.com is door Thuiswinkel, de Nederlandse vereniging voor e-commerce, uitgeroepen tot beste webwinkel van Nederland.

 

De Thuiswinkel Awards zijn een initiatief van de Nederlandse organisatie Thuiswinkel, en bestaan naast een resem publieksprijzen uit vijf vakprijzen. Voor elke vakprijs worden de winnaars zorgvuldig geselecteerd door een gespecialiseerde jury.

 

Dit jaar kwam Bol.com als beste webwinkel uit de bus. Niet voor de eerste keer, aangezien ze die titel al eerder in ontvangst mochten nemen in 2011 en 2014. Coolblue.com haalde de award de afgelopen jaren telkens binnen, maar greep er dit jaar dus net naast.

 

Bol.com werd door de jury geprezen om de “strategische keuzes” die het dit jaar heeft doorgevoerd. “We hebben vooral basic aanpassingen gedaan om een betere winkel te worden,” nuanceert Daniel Ropers, directeur bij Bol.com. “Ik ben zeer trots en blij dat de jury onze veranderingen zo heeft gewaardeerd. We weten ook wie onze concurrenten zijn.” Naast Coolblue.com, moest Bol.com het opnemen tegen Belsimpel.nl.

 

Andere vakprijzen gaan naar De Bijenkorf voor beste omnichannel winkel, Picnic voor beste starter en VidaXL.nl voor internationale webwinkel. Blendle, een online platform waar je artikels van kranten en magazines per stuk kunt kopen, mocht ten slotte de Game Changer Award meenemen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

TechPoll

Zie jij heil in de toekomst van VR?

Toon resultaten

Laden ... Laden ...
Clickx 417

Clickx 417

Bestel nu!

Business