Nieuws

Media Markt lanceert on-site hersteldienst voor smartphone en tablet

Media Markt pakt uit met een nieuwe hersteldienst voor smartphones en tablets waarbij defecte apparaten in de winkel worden gerepareerd.

 

De Solutions Corner, zoals de helpdesk wordt genoemd, zal zich concentreren op het herstellen van smartphones en tablets. Geen grootschalige operaties, maar de meest voorkomende kleine herstellingen worden aangeboden, zoals vervanging van een gebarsten scherm of een defecte camera. Media Markt gaat hiervoor een partnership aan met de firma Phone Service Center.

 

De helpdesk zal bovendien niet enkel klanten van Media Markt bedienen; iedereen kan bij de Solutions Corner terecht, ook met toestellen die niet in de winkel zelf zijn gekocht. Een reparatie zal maximaal 40 minuten in beslag nemen.

 

Media Markt is al langer bezig met het uitbreiden van hun dienstenaanbod. Zo werd even geleden ook de PC Helpdesk geïntroduceerd, waarbij klanten rond de klok kunnen rekenen op telefonisch contact met een computerspecialist, mits de jaarlijkse abonnementskost van 79 euro.

 

Onder andere in Antwerpen, Brussel, Sint-Pieters-Leeuw en Wilrijk zijn de Solutions Corners al aanwezig; de rest van de 23 Belgische vestigingen zouden snel volgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business