Coolblue verplaatst de besteldeadline op zondag: voortaan kunnen klanten ook op die dag tot middernacht bestellen en de volgende dag hun pakje ontvangen.

Advertentie

Voorheen hadden klanten enkel op weekdagen en op zaterdag tot 23:59 de tijd om een pakje te bestellen dat ze ’s anderendaags in handen wilde hebben. Op zondag lag die deadline tot voor kort op 20:00, maar daar past de e-commercespeler nu een mouw aan. ‘Next day-delivery’ wordt vanaf deze week op elke dag gegarandeerd, zolang de bestelling maar voor middernacht doorgegeven wordt.

In Nederland konden klanten al langer genieten van dat systeem, laat Belgische Coolblue-manager Matthias De Clercq weten. “Dat bevalt onze fans daar heel goed. Zondagavond blijkt namelijk een avond waarop veel mensen nog even online gaan om een gewenst product te bestellen. Vandaar dat wij deze ruimere bestelmogelijkheid nu ook in België introduceren.”

Op dit moment gaat Coolblue prat op een uitgebreid gamma aan leveringsopties, waaronder levering op zondag, ‘same day-delivery’, en bezorging op afspraak.

Mysterieus winkelconcept moet ‘paradepaardje’ Coolblue worden

 

 


 


LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here