Nieuws, slider

E-commerceplatform Mijnwebwinkel komt naar België

Na twaalf jaar ervaring op te doen op de Nederlandse markt komt Mijnwebwinkel nu ook naar ons land.

Belgische ondernemers die een webwinkel willen starten kunnen vanaf vandaag ook een beroep doen op Mijnwebwinkel.be. Het oorspronkelijk Nederlandse platform voor kant-en-klare webshops steekt de grens over en is nu ook actief in ons land.

Bij onze noorderburen bestaat Mijnwebwinkel al sinds 2005. Op het platform kunnen startende webwinkeliers een eigen webshop bouwen met eenvoudige templates en tools. Een kleine webshop met minder dan 25 artikelen kan je gratis openen; voor het premium-abonnement betaal je 19 euro per maand en krijg je onder andere een eigen domeinnaam en e-mail.

‘Logische keuze’

Met de lancering in België hoopt Mijnwebwinkel de Belgische markt beter te bedienen. Op dit moment zijn er slechts 1.400 Belgische gebruikers – tegenover 40.000 in Nederland – maar daar moet snel verandering inkomen. Zo doet Mijnwebwinkel ook een beroep op een aantal nieuwe, Belgische partners en een vernieuwde website.

‘De uitbreiding naar België is een logische keuze,’ volgens Alex Pansier, CEO van Mijnwebwinkel. ‘We hebben er al een aardige klantenbasis en kennen de markt goed. We hopen Belgische gebruikers hiermee een nog beter aansluitende service te geven.’ Voorlopig wordt eerst op de Vlaamse markt gemikt. Later wil de dienstverlener verder uitbreiden buiten Nederland en België.

 


 

 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business