Nieuws, slider

Handelsvolume Shopify stijgt meer dan verwacht

Het handelsvolume van Shopify stijgt iets minder dan vorig kwartaal, maar is nog steeds beter dan verwacht.

Shopify zag zijn handelsvolume het voorbije kwartaal met 69 procent groeien naar 6,5 miljard dollar. Dat is iets minder dan vorig kwartaal, toen het bedrijf een stijging van 74 procent kende. Desondanks zet Shopify nu al voor het tiende kwartaal op rij een beter resultaat neer dan verwacht. Shopify haalde een omzet van 171 miljoen dollar, terwijl analisten een omzet van 166 miljoen verwachtten.

Ondanks de goede verkoopcijfers die Shopify kan voorleggen, daalde de beurswaarde van het bedrijf drastisch. Shopify helpt kleine winkels bij het starten van een online shop. Volgens een rapport van Citron zullen veel van deze kleine winkels binnenkort failliet gaan, waardoor de omzet van Shopify drastisch zal slinken.

Nadat het rapport van Citron publiek werd gemaakt, zakte de beurswaarde van Shopify met maar liefst 12 procent. Ondanks de goede resultaten die het bedrijf voorlegt, zakte de waarde van het bedrijf verder. De investeerders van Shopify nemen het rapport van Citron klaarblijkelijk erg serieus. De goede kwartaalcijfers zijn voor hen niet voldoende om Shopify meer vertrouwen te geven.


 

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business