Nieuws

Gerucht: iPhone 12 Pro krijgt 120Hz display

iPhone 12 Apple iOS
Volgens betrouwbare geruchten zal de nieuwe iPhone 12 fysiek kleiner zijn met extreem dunne schermranden en een grotere batterij.

Volgens XDA-developers en EverythingApplePro gaat de opvolger van de iPhone 11 Pro een 120Hz display krijgen en een accu met meer capaciteit. Volgens hen gaat het ook alleen om de Pro- en Pro Max-modellen.

iPhone 12 Pro

Vandaag hebben alle iPhones een regulier 60Hz-display. En op zich is dat opvallend, want alle iPad Pro-modellen hebben al jaren een 120Hz-display. Apple voorziet dat onder de naam ProMotion. Maar nu zien we de laatste tijd een soort van wedstrijd onder smartphonebouwers om om ter snelste een hogere verversingssnelheid naar smartphones te brengen. Ten opzichte van de 60Hz bij iPhones vandaag spreken we dus van een verdubbeling.

Naast een hogere verversingssnelheid voor de displays komt er natuurlijk ook ondersteuning voor 5G aan. Dat betekent dat onze iPhones binnenkort heel wat meer energie gaan verbruiken. Het gevolg daarvan is een groter accu, althans voor de Pro en Pro Max toch.

Fysiek kleiner

Bovendien zouden heel wat renders van de iPhone 12 vandaag niet kloppen. Volgens EverythingApplePro zijn die renders te groot. Volgens hen zal de 5.4 inch versie van de iPhone 12 fysiek kleiner zijn dan de nieuwe iPhone SE maar met extreem dunne randen. Dat wil zeggen dat de nieuwe 12 bijna even groot kan uitkomen als de eerste iPhone SE uit 2016 qua fysieke behuizing.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business