iPhone 12 Apple iOS

Volgens betrouwbare geruchten zal de nieuwe iPhone 12 fysiek kleiner zijn met extreem dunne schermranden en een grotere batterij.

Advertentie

Volgens XDA-developers en EverythingApplePro gaat de opvolger van de iPhone 11 Pro een 120Hz display krijgen en een accu met meer capaciteit. Volgens hen gaat het ook alleen om de Pro- en Pro Max-modellen.

iPhone 12 Pro

Vandaag hebben alle iPhones een regulier 60Hz-display. En op zich is dat opvallend, want alle iPad Pro-modellen hebben al jaren een 120Hz-display. Apple voorziet dat onder de naam ProMotion. Maar nu zien we de laatste tijd een soort van wedstrijd onder smartphonebouwers om om ter snelste een hogere verversingssnelheid naar smartphones te brengen. Ten opzichte van de 60Hz bij iPhones vandaag spreken we dus van een verdubbeling.

Naast een hogere verversingssnelheid voor de displays komt er natuurlijk ook ondersteuning voor 5G aan. Dat betekent dat onze iPhones binnenkort heel wat meer energie gaan verbruiken. Het gevolg daarvan is een groter accu, althans voor de Pro en Pro Max toch.

Fysiek kleiner

Bovendien zouden heel wat renders van de iPhone 12 vandaag niet kloppen. Volgens EverythingApplePro zijn die renders te groot. Volgens hen zal de 5.4 inch versie van de iPhone 12 fysiek kleiner zijn dan de nieuwe iPhone SE maar met extreem dunne randen. Dat wil zeggen dat de nieuwe 12 bijna even groot kan uitkomen als de eerste iPhone SE uit 2016 qua fysieke behuizing.

Advertentie

Gerelateerde artikelen

OnePlus 8 Pro Review: Van vlaggenschip-killer naar vlaggenschip

Met de OnePlus 8 Pro bereikt OnePlus ongeziene hoogten, maar ook een ongezien prijskaartje. Is dit de beste OnePlus-smartphone tot nu toe?

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here