Nieuws

Nieuwe trailer Tenet in première in Fortnite

De nieuwste film van Christopher Nolan Tenet komt uit in juli. Maar omdat cinemazalen nog gesloten zijn, zoekt Warner Brothers originele manieren om de film te promoten.

Gisteren heeft productiestudio Warner Brothers een nieuwe trailer gelanceerd voor de film Tenet, de nieuwste sci-fi thriller van Christopher Nolan. De film is één van de eerste grote producties na maandenlange stilte uit de filmindustrie. Samen met Disneys live-action remake van Mulan, zal Tenet de mensen weer naar de cinemazalen moeten lokken wanneer ze eindelijk weer open mogen.

Om de film te promoten, heeft Warner Brothers zich van zijn meest vindingrijke kant laten zien. Het tonen van de nieuwe trailer in de cinemazalen was uiteraard geen optie. Warner Brothers richtte zich daarom dan maar tot Fortnite, de immer populaire videogame. De miljoenen spelers van Fortnite Party Royale waren getuige van de exclusieve première van de trailer, die inmiddels ook wel op YouTube te vinden is.

Waar gaat Tenet over?

Buiten het feit dat de marketingcampagne origineel is, is ook na deze trailer nog maar weinig geweten over de film Tenet. De eerste trailer werd gelanceerd in december, en sindsdien heeft regisseur Nolan nog maar weinig extra informatie prijsgegeven over de film. De tweede trailer bevat voornamelijk actiesequenties, waaruit je niet echt kan afleiden waar de film over gaat.

We moeten voorlopig afgaan op de acteurs die te zien zullen zijn. De hoofdrollen zijn ingevuld door John David Washington en Robert Pattinson. Daarnaast zijn er nog heel wat bekende acteurs, zoals Michael Caine die niet mag ontbreken in een Christopher Nolan-film. De titel Tenet, een palindroom, lijkt erop te wijzen dat de film wel eens een ingewikkelde tijdlijn zou kunnen bevatten. Verwacht je dus maar aan een hersenkraker genre Inception en Interstellar, niet toevallig beiden geregisseerd door Nolan.

Door het lanceren van een nieuwe trailer wekt Warner Brothers de indruk 100% zeker te zijn dat de releasedatum van 17 juli niet in het gedrang zal komen. Hopelijk zijn de cinema’s bij ons dan ook weer open!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business