Het nieuwste model van Motorola, de One Fusion+, verschijnt eind deze maand en zal 300 euro kosten. De smartphone heeft maar liefst vijf camera’s.

Lenovo heeft een nieuw smartphonemodel aangekondigd van het dochterbedrijf Motorola. Die smartphone heet de One Fusion+. De afmetingen van de smartphone zijn 162,9×76,4×9,6mm en weegt 210 gram, met een 6,5” lcd-display met een resolutie van 2340×1080 pixels. De behuizing is volgens Motorola waterafstotend, en bevat een usb-c aansluiting en 3,5 mm jack.

De One Fusion+ wordt aangedreven met een Snapdragon 730-soc, één van de nieuwe socs van Quallcom. Het ram-geheugen bedraagt 6 GB en het opslaggeheugen 128 GB. De batterij is een heuse krachtpatser van 5000 mAh, waardoor de smartphone zonder problemen een paar dagen zou moeten overleven op één oplaadbeurt. Snelladen wordt ondersteund vanaf 15W.

Focus op camera’s

Maar Motorola heeft voor One Fusion+ de focus duidelijk gelegd op de camera’s. Het opvallendste kenmerk van de smartphone is ongetwijfeld de pop-up selfiecamera, die we ook al wel bij de Motorola One Hyper zagen. Maar ook op de achterzijde vinden we nog eens vier camera’s terug. De primaire camera heeft een 64-megapixelsensor met pixels van 0,8 micron. De camera combineert vier pixels en maakt standaard 16-megapixelfoto’s. Verder heeft het toestel een ultragroothoeklens met 8-megapixelsensor en een macrocamera met 5-megapixelsensor. De vierde camera is een 2-megapixelsensor voor dieptemeting.

Normaal gezien komt de Motorola One Fusion+ eind deze maand nog uit in de Benelux. Motorola-smartphones zijn doorgaans zeer budgetvriendelijk. Dat is voor deze smartphone ook niet anders. De adviesprijs is 299,99 euro.  

Op deze afbeelding is de pop-up camera duidelijk zichtbaar. Afbeelding: Lenovo/Motorola

Gerelateerde artikelen

Review Motorola One Macro: Groots tot in de kleinste details

Motorola levert met zijn One Macro de ideale budgetsmartphone voor fans van fotografie onder 200 euro.

Review Motorola One Action: hetzelfde recept, anders afgekruid

Het gamma Android One-smartphones van Motorola heeft met de One Action een nieuw lid gekregen. Hij onderscheidt zich met de zogenaamde actiecamera.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here