PlayStation 5 prijzen

Amazon.fr was iets te enthousiast of wil ons misleiden. Dit zouden de prijzen van de PlayStation 5 kunnen worden die verkrijgbaar is vanaf november.

Vorige week lanceerde Sony de langverwachte PlayStation 5. Een splinternieuw design dat in twee versies uitgebracht wordt: een versie met disc-lade en een Digital Edition waarbij je de games puur online koopt. Amazon Frankrijk kon blijkbaar niet wachten en zette mogelijk per ongeluk de prijzen van de nieuwe Sony PlayStation 5 al online. Hoeveel kost de PlayStation 5 dan?

Amazon.fr

Het nieuws kwam naar boven door een Tweet van Ben Geskin. De PS5 Digital Edition zal zo’n 399,00 euro kosten en de versie met disc-lade zal te koop gaan aan 499,00 euro. Dat betekent dat de goedkoopste versie van de PS5 evenveel zal kosten als de PS4 Pro vandaag in de rekken.

Toch willen we benadrukken dat bovenstaande prijzen niet officieel bevestigd zijn. Heel wat webshops zijn zich momenteel al aan het voorbereiden voor de verkoop en daarom worden pagina’s nu al aangemaakt. Maar evengoed heeft een medewerker de prijzen waar hij/zij op hoopt erop geplakt en zullen we in november teleurgesteld zijn.

PlayStation 5

Gerelateerde artikelen

Dit is Sony’s nieuwe PlayStation 5

Gisterenavond kondigde Sony na lang wachten zijn PlayStation 5 aan, helaas zonder prijzen en beschikbaarheid.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here