Nieuws

Apple WWDC 2020: volg hier alle aankondigingen live

Apple WWDC 2020
Vanavond is het zover. WWDC gaat van start vanaf 19.00 uur en de planning zit stampvol. Volg alles mee op TechPulse om bij de pinken te blijven.

Vanavond om 19.00 uur gaat Apple’s jaarlijkse ontwikkelaarsconferentie WWDC van start. Op het menu staan heel wat verschillende aankondigingen en de geruchtenmolen draait zoals ieder jaar op volle toeren.

Apple WWDC 2020

Het is een jaarlijkse traditie geworden dat Tim Cook en zijn vrienden ons in juni trakteren op een nieuwe iOS voor iPhone en iPad OS. Al zou die eerste sinds dit jaar terug iPhone OS gaan heten, zoals dat in het begin het geval was. Buiten een naamwijziging heeft dat geen effect op het systeem zelf natuurlijk. Niets al te spannend.

Verder verwachten we ook de nieuwe WatchOS en macOS en zou Apple ook nieuwe Mac’s lanceren die gebouwd zijn op basis van ARM-chips in de plaats van Intel. Een gerucht dat al jaren de ronde doet maar sinds het laatste half jaar veel concreter is geworden.

Live aankondigingen

Wie vanavond graag een graantje meepikt van Apple’s aankondigingen kan dat doen via onderstaande livestream. Of tune in op TechPulse.be en wij vatten alle nieuwigheden samen zodat je meteen weer mee bent!

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Zou jij plaatsnemen in een zelfrijdende Waymo-taxi?

  • Nee (70%, 138 Votes)
  • Ja (30%, 59 Votes)

Aantal stemmen: 197

Laden ... Laden ...
De beste elektronica-acties van februari

De beste elektronica-acties van februari

Bekijken bij bol.com

Business