Nieuws

Facebook brengt Messenger naar Instagram-chat

Instagram
Wie vaak gebruikmaakt van Instagram zal deze nieuwigheid graag zien komen. Een update van de chatbox en integratie van Facebook Messenger.

Begin 2019 liet Facebook CEO Mark Zuckerberg al vallen dat het bedrijf plannen heeft om zijn chatapps in elkaar te gaan integreren. Zo zou het voor Whatsapp-, Messenger- en Instagramgebruikers veel eenvoudiger worden om met elkaar te connecteren cross-platform.

Sinds vorige week lijkt het erop dat Facebook begonnen is met die integratie. Verschillende gebruikers in de V.S. meldden dat ze een pop-up kregen die hen toonde dat Facebook Messenger ook beschikbaar was in Instagram. Vanuit die pop-up kon je dan meteen updaten.

Facebook Messenger Instagram

Het gekende Messenger-icoontje vervangt daarmee het berichten-pijltje in Instagram. Het is dus ook mogelijk om rechtstreeks vanuit Instagram berichten van je Messenger-contacten te gaan beantwoorden. Handig toch?

Onder het motto “Een nieuwe manier om berichten te sturen in Instagram” pusht Facebook de update door naar zijn gebruikers. Je zal ook met emoji’s kunnen reageren met mogelijkheden om je chatbox op te fleuren met kleuren.

Momenteel lijkt de update vooral in de V.S. al te zijn uitgerold maar zal de rest van de wereld snel volgen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business