Nieuws

Nieuwe video toont onaangekondigde LG Wing

LG Wing Android Authority
Afbeelding: Android Authority
Nieuwe beelden tonen een onaangekondigde LG Wing met dubbele display. Het kleine display langs de zijkant is 4 inch groot en zou verschillende toepassingen hebben.

Android Authority heeft een nieuwe video online geplaatst waarin we mogelijk de nieuwe LG Wing zien. Een smartphone die onaangekondigd is, maar waarover wel al een tijdje geruchten rondgaan. Volgens de website is het een nieuwe manier om een smartphone met twee displays te maken en gaan we nog vaker van dit soort toepassingen zien.

LG Wing

De naam zegt het natuurlijk zelf al, met codenaam Wing gaat het over de ‘vleugel’ van de smartphone. Daarop zou je dan talloze toepassingen kunnen afspelen zoals in dit geval muziek tijdens het navigeren. LG heeft al vaker geëxperimenteerd met twee displays in een smartphone zoals de Velvet en V60 die dit jaar uitkwamen. Maar in dit geval zit het tweede display echt vast aan de smartphone.

Volgens bronnen bij de website zou het hoofdtoestel een 6.8 inch-display hebben en de Wing 4 inch. Het toestel wordt aangedreven door een Snapdragon 765 of 765G processor. Maar dat zijn allemaal geruchten die helemaal nog niet bevestigd zijn door LG zelf.

Zou jij zo’n smartphone willen?

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business