Nieuws

De voordelen van telefoonhoesjes

Telefoonhoesjes zijn een noodzakelijk kwaad. Ze beschermen je telefoon, maar maken hem tegelijkertijd ook groter. We lijsten enkele voordelen op.

Telefoonhoesjes bieden smartphones bescherming tegen beschadigingen en valpartijen. Bovendien geven sommige hoesjes een telefoon een persoonlijk tintje met een mooie kleur of print. Leuke-telefoonhoesjes.nl heeft trendy hoesjes in verschillende soorten en bieden afhankelijk van de vorm meer of minder bescherming.

Backcovers
Een backcover bedekt de achterkant en de zijkanten van de telefoon. De Backcover is er in harde kunststof of flexibel siliconen. Een screenprotector beschermt de voorkant. Een bumpercase is een kunststof rand die alleen de zijkanten van de telefoon beschermt. De bumper is dikker dan het toestel. De voor- en achterkant van de telefoon worden dan nauwelijks beschermd. Een telefoonhoesje bij Casimoda is een design object. Het maakt een smartphone uniek.

Book- en flipcases
Een bookcase bedekt de hele telefoon met een klep aan de voorkant die je opent zoals je een boek openslaat. Het beschermt de voorkant, de achterkant en één zijkant. Nadeel is dat de klep bij gebruik van de smartphone opengeklapt moet worden. Ook bij fotograferen kan de klep voor de lens komen. Flipcases lijken op bookcases, maar dit hoesje heeft een andere sluiting.

Optimale bescherming
Bodycovers beschermen de telefoon optimaal. Er zijn verschillende typen, waarbij de full bodycovers de beste bescherming bieden. Deze hoesjes worden veel gebruikt in de bouw of bij mensen die een sport beoefenen met valrisico’s. Waterdichte hoesjes beschermen natuurlijk tegen water. Ook deze hoesjes worden beroepsmatig of bij bepaalde sporten gebruikt. Het biedt een uitgebreide bescherming omdat de smartphone volledig ingepakt is. Een pouch is een etui om de telefoon in te bewaren. Het beschermt de telefoon aan alle kanten. Een nadeel is dat de telefoon uit de pouch gehaald moet worden om het te kunnen gebruiken.

Het is dus bepalend welke bescherming je wilt voor de smartphone. Het spreekt voor zich dat de valbestendige en waterdichte hoesjes de meeste bescherming bieden. Voor meer design kun je beter gaan voor een backcover met een print.

Dit artikel is geschreven door een van onze partners. Onze redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoud.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business