Nieuws

Nieuwe Sonos hoofdtelefoon gelekt via patentaanvraag

Sonos hoofdtelefoon
Afbeelding: Screenshot Sonos patentaanvraag
Dat Sonos de markt van hoofdtelefoons ooit zou betreden is logisch. Nu zijn er nieuwe aanwijzingen richting een draadloze hoofdtelefoon.

Sonos gaat zijn aanbod uitbreiden. Volgens een nieuwe patentaanvraag lijkt het erop dat Sonos binnenkort zijn eerste draadloze hoofdtelefoon op de markt gaat brengen. De geruchten gaan al langer rond, maar een nieuwe tekening bevestigt de plannen van de premium audiogigant.

Sonos hoofdtelefoon

Volgens CNET brengt de nieuwe hoofdtelefoon twee audiodrivers aan elke kant, een processor, microfoon en ondersteuning voor een digitale assistent.

Verder zijn er ‘knoppen’ aanwezig voor het volume en play/pause. De technologiewebsite nam contact op met Sonos, en zij lieten op hun beurt weten dat het bedrijf altijd op zoek is naar nieuwe manieren om de wereld op een betere manier naar muziek te doen luisteren. Eigenlijk een omweg om “ja” te zeggen op de vraag of de hoofdtelefoon wel degelijk een plan is. Daar hield het wel op. De woordvoerder gaf aan dat er geen extra informatie kon gedeeld worden.

In 2019 al kwamen er berichten via Bloomberg dat de audiogigant bezig was met een hoofdtelefoon. Een markt die niet zo eenvoudig te betreden is aangezien bedrijven als Sony en Bose er toch wel al op de troon zitten. Het aanbod in premium hoofdtelefoons is al redelijk uitgebreid, de vraag is dus nog maar of Sonos daar een plekje tussen zal vinden.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business