Assassin’s Creed Valhalla

Assassin’s Creed Valhalla heeft een verschijningsdatum en november belooft een drukke maand te worden voor gamers over heel de wereld.

Assassin’s Creed Valhalla heeft een verschijningsdatum gekregen en het is dezelfde als die van de Xbox Series X, namelijk 10 november. Dat nieuws maakte Ubisoft vandaag bekend via Twitter. De game lanceert daarmee een week vroeger dan oorspronkelijk gedacht.

Assassin’s Creed Valhalla
Beeld Ubisoft

Goed nieuws in gameland vandaag, want naast de Xbox Series X heeft nu dus ook Assassin’s Creed Valhalla een datum gekregen. 10 november is d-day voor iedereen die altijd al eens in de huid heeft willen kruipen van een Viking.  Al zal je de game wel eerst nog even moeten downloaden als je voor de all-digital editie van de Series X kiest of hopen dat je pre-order een dagje eerder al voor de deur staat. 

Natuurlijk hoef je de game niet perse op een next-gen console te spelen, want Assassin’s Creed Valhalla verschijnt naast de Xbox Series X en PlayStation 5 ook op PC, PlayStation 4 en Stadia. Pre-orderen kan nu al. Voor de huidige generatie consoles en PC kost je dat 59,99 euro, terwijl dat voor de nieuwe generatie 10 euro meer zal zijn. 

Schaf jij Assassin’s Creed Valhalla aan voor een next-gen console of net niet? Laat het ons zeker weten in de comments!

Gerelateerde artikelen

Xbox Series S: gelekt en bevestigd

Xbox maakte het via Twitter officieel. De Xbox Series S, de kleinere en goedkopere versie van de Xbox Series X, zal 299 dollar kosten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here