Apple Watch 6 SE

Dit is de nieuwe reeks Apple Watch.

Six variations of Apple Watch SE.
Apple Watch SE 2020.

Het jaarlijkse Apple event is van start gegaan. Dit jaar worden de aankondigingen verspreid. Vandaag krijgen we een nieuwe Apple Watch 6 en een nieuwe iPad Air te zien.

De iPhonebouwer kondigde zonet de nieuwste (intussen 6e) generatie Apple Watch aan. Bovendien kunnen gebruikers nu ook een Apple Watch SE aankopen met de belangrijkste functies die ook Series 6 heeft. In de VS zal de Apple Watch SE over de toonbank gaan voor 279 dollar.

Via Gezinsconfiguratie in watchOS 7 kun je een aantal Apple Watch-voorzieningen aan het hele gezin beschikbaar stellen, zoals de internetverbinding, veiligheidsvoorzieningen en sportfeatures. De rest van de familie heeft zo geen iPhone nodig.

Apple Watch SE

Apple heeft vandaag Apple Watch SE aangekondigd, met alle essentiële features van Apple Watch in een populair modern design – allemaal tegen een beter betaalbare prijs. Met het grootste en meest geavanceerde Retina-display zien klanten direct meer details en de informatie die het meest van belang is, gewoon op hun pols.

Apple Watch SE is voorzien van dezelfde versnellingsmeter, gyroscoop en always-on hoogtemeter als Apple Watch Series 6, en met de nieuwste bewegingssensoren en microfoon biedt Apple Watch SE robuuste mogelijkheden voor gezondheid en veiligheid zoals valdetectie, SOS-noodmelding, internationale noodoproepen en de Geluid-app. 

Apple Watch SE (GPS) is verkrijgbaar vanaf €299 en Apple Watch SE (GPS + Cellular) is verkrijgbaar vanaf €349.

Apple Watch 6

Apple Watch Series 6 is op allerlei punten verbeterd. Zo heeft hij een S6 System in Package (SiP) en een always-on hoogtemeter van de volgende generatie, en kun je kiezen uit meer kleuren dan ooit tevoren, zowel voor de kast als voor de bandjes. Ook watchOS 7 bevat allerlei nieuwe features, zoals Gezinsconfiguratie, het bijhouden van je slaappatroon, automatische detectie wanneer je je handen wast, nieuwe work-outs en de mogelijkheid om wijzerplaten te delen.

Al deze vernieuwingen zijn bedoeld om je meer te laten bewegen, je eigen gezondheid nog beter in de gaten te kunnen houden en contact te houden met de mensen om je heen.

Apple Watch Series 6 (GPS) is verkrijgbaar vanaf €429 en Apple Watch Series 6 (GPS + Cellular) is verkrijgbaar vanaf €529.

Two models of Apple Watch Series 6.
Apple Watch 6 2020.

Fitness+

Dit is het nieuwe abonnement waarmee Apple zijn Watch gebruikers meer wil aanzetten om te bewegen. De app zit boordevol video’s, lessen, verhalen, podcasts en ga zo maar door. Alles wat op je iPhone wordt getoond is meteen beschikbaar via de Apple Watch. Van Yoga tot fietsen over dansen tot zwemmen en roeien. Alle sporten zijn nu beschikbaar met de Watch.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here