Apple Time Flies

Wie de aankondigingen gisterenavond gemist heeft kan de nieuwe producten van Apple hier herbekijken.

Gisterenavond stond Tim Cook weer klaar met zijn team. Al van in het begin maakte hij duidelijk dat de focus van de avond op de iPad line-up en Apple Watch zou liggen. Te beginnen met de Apple Watch, we kregen een uitgebreide uitleg over de nieuwste gezondheidsfuncties waarna Cook redelijk snel overstapte naar de 6e generatie van de nieuwe smartwatch.

En zoals we deels al verwacht hadden kwam er meteen daarna ook een Watch SE, die in België te koop zal zijn voor 299 euro. Net zoals de iPhone SE gaat het om een betaalbaar model dat de belangrijkste goede zaken aan boord heeft met de nieuwste chip, maar in een ‘ouder’ jasje. Bovendien kregen we eindelijk het langverwachte One-abonnement te zien waar al zo lang heel wat rond te doen was.

Apple iPad

Het bedrijf vierde ook tien jaar iPad en had eerder al beloofd om in 2020 de gehele line-up te vernieuwen. Sinds gisteren kreeg ook de Air een stevige upgrade. De tablet heeft de nieuwste A14 chipset aan boord van amper 5nm. Daarmee claimt het bedrijf een mijlpaal te hebben gezet in de industrie. Verder zagen we ook een vernieuwde iPad 8 die verkrijgbaar is vanaf 389 euro in België.

Bekijk hieronder alle aankondigingen.

Gerelateerde artikelen

Apple lanceert iPad 8 en nieuwe iPad Air met 5nm A14 bionic chipset

Apple kondigt zijn nieuwe line-up iPads aan.

Apple kondigt Apple Watch 6 en goedkopere SE versie aan

Dit is de nieuwe reeks Apple Watch.

Apple One bundelt Music, Arcade, TV+, iCloud, News & Fitness in één

Eén abonnement voor al je abonnementen, dat is Apple One.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here