Nieuws

Time Flies: alle aankondigingen van Apple gisterenavond

Apple Time Flies
Wie de aankondigingen gisterenavond gemist heeft kan de nieuwe producten van Apple hier herbekijken.

Gisterenavond stond Tim Cook weer klaar met zijn team. Al van in het begin maakte hij duidelijk dat de focus van de avond op de iPad line-up en Apple Watch zou liggen. Te beginnen met de Apple Watch, we kregen een uitgebreide uitleg over de nieuwste gezondheidsfuncties waarna Cook redelijk snel overstapte naar de 6e generatie van de nieuwe smartwatch.

En zoals we deels al verwacht hadden kwam er meteen daarna ook een Watch SE, die in België te koop zal zijn voor 299 euro. Net zoals de iPhone SE gaat het om een betaalbaar model dat de belangrijkste goede zaken aan boord heeft met de nieuwste chip, maar in een ‘ouder’ jasje. Bovendien kregen we eindelijk het langverwachte One-abonnement te zien waar al zo lang heel wat rond te doen was.

https://www.youtube.com/watch?v=r_VSll0WLZE

Apple iPad

Het bedrijf vierde ook tien jaar iPad en had eerder al beloofd om in 2020 de gehele line-up te vernieuwen. Sinds gisteren kreeg ook de Air een stevige upgrade. De tablet heeft de nieuwste A14 chipset aan boord van amper 5nm. Daarmee claimt het bedrijf een mijlpaal te hebben gezet in de industrie. Verder zagen we ook een vernieuwde iPad 8 die verkrijgbaar is vanaf 389 euro in België.

Bekijk hieronder alle aankondigingen.

Gerelateerde artikelen

Volg ons

Ga jij apps uit alternatieve appstores installeren?

  • Nee, App Store of Play Store is goed genoeg (57%, 109 Votes)
  • Alleen als ik een app écht nodig heb (29%, 56 Votes)
  • Ja, ik wil apps van andere bronnen installeren (14%, 27 Votes)

Aantal stemmen: 194

Laden ... Laden ...
69% korting + 3 maanden gratis

69% korting + 3 maanden gratis

Bezoek NordVPN

Business